Rejsehistorier

Igennem tiden har jeg skrevet forskellige artikler om flere af de steder jeg har besøgt på mine rejser. Du kan læse nogle af de bedste rejsehistorier her:

  • Isla del Sol – En uspoleret Ø?  – Artiklen tager udgangspunkt i mit speciale, som handlede om, hvad turismen betyder for lokalbefolkningen på en lille ø i den bolivianske del af Titicacasøen.
  • Fra colaflaske til designerglas – Artiklen handler om en glasfabrik i Bolivia, som jeg besøgte i 2007, da jeg arbejdede hos Fair Trade Danmark.
  • Gamle traditioner – nye muligheder – Artiklen handler om en gruppe Aymara-indianere, som er flyttet fra landet og ind til slumbyen El Alto, som ligger over den bolivianske hovedstad, La Paz. Hver uge mødes de for at strikke huer, sjaler og halstørklæder i alpacauld – alt sammen varer, som sælges på Fair Trade vilkår i Danmark.
  • Langt fra Syd til Nord – I den sydlige del af Bolivia lever guaraniindianerne i afsidesliggende områder. Mange af dem har aldrig været i en af de større byer i Bolivia. Der kan derfor godt være langt fra deres verden til vores verden, når de skal producere produkter, som kan sælges hos os.